Erfarenhet och kompetens inom entreprenad

 

Vi på Norrböle Sten & Kross i Örnsköldsvik utför maskinentreprenadarbeten, markarbeten och transporter åt företag, kommun och privatpersoner. Med våra duktiga och utbildade maskinister och anläggare är vår målsättning att vara kundens bästa samarbetspartner.

Våra kunder finns inte bara i trakterna kring Örnsköldsvik, utan vi utför även arbeten i till exempel Stockholm, Borlänge, Sundsvall, Umeå och Skellefteå.

 

Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet inom anläggning och entreprenadbranschen. En stor och viktig tillgång är självklart vår erfarna och kompetenta personal. Vi lägger stor vikt vid personligt bemötande och vår målsättning är att vara kundens bästa samarbetspartner. Tillsammans hittar vi den mest fördelaktiga och lönsamma lösningen för dig som kund utefter dina ändamål.

 

Vår effektiva och moderna maskinpark är utrustad efter branschens säkerhetskrav och flertalet av våra markentreprenadmaskiner är försedda med den senaste tekniken och har hög miljöklassning. Vi tänker på miljön!

 

Norrböle Sten och Kross

  • Utför entreprenadarbeten
  • Har en effektiv och modern maskinpark
  • Har en egen verkstad för entreprenadmaskiner
  • Verkstadspersonal med stor kunskap 
  • Erbjuder limousineservice i Örnsköldsvik
  • Hyr ut rum/lägenheter i Örnsköldsvik

Norrböle Sten & Kross AB  

Hitta till oss 

Kontor:
Galgbacksvägen 8
891 50 Örnsköldsvik 
Visa på karta
Verkstad:
Vägersta 109 
Visa på karta

Söker du maskin? Kontakta: