Erfarenhet och kompetens inom entreprenad

 

Vi på Norrböle Sten & Kross i Örnsköldsvik utför maskinentreprenadarbeten som schaktning, dränering, krossning och transporter åt företag, kommun och privatpersoner. Vår målsättning är att vara kundens bästa samarbetspartner. Våra kunder finns inte bara i trakterna kring Örnsköldsvik, utan vi utför även entreprenadarbeten i till exempel Stockholm, Sundsvall, Östersund, Kiruna, Skellefteå och Vilhelmina.

 

Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet inom anläggning och entreprenadbranschen. En stor och viktig tillgång är självklart vår erfarna och kompetenta personal. Vi lägger stor vikt vid personligt bemötande och vår målsättning är att vara kundens bästa samarbetspartner. Tillsammans hittar vi den mest fördelaktiga och lönsamma lösningen för dig som kund utefter dina ändamål.

 

Vår effektiva och moderna maskinpark är utrustad efter branschens säkerhetskrav och flertalet av våra markentreprenadmaskiner är försedda med den senaste tekniken och har hög miljöklassning. Vi tänker på miljön!

 

Norrböle Sten och Kross

  • Utför entreprenadarbeten
  • Har en effektiv och modern maskinpark
  • Har en egen verkstad för entreprenadmaskiner
  • Erbjuder limousineservice i Örnsköldsvik
  • Hyr ut rum/lägenheter i Örnsköldsvik

Norrböle Sten & Kross

Galgbacksvägen 8 
891 50 Örnsköldsvik
Visa på karta

Vägersta 109 (verkstad)
Visa på karta

Kontakt

0660-16633
marina@nskovik.se

Direktkontakt

Ekonomi 070 284 99 95
Maskin 070 205 66 36
Jobb 070 695 02 05


 


© 2022 NSK AB
Information om cookies