Vi utför maskinentreprenadarbeten

 

Vi på Norrböle Sten & Kross i Örnsköldsvik utför maskinentreprenadarbeten som schaktning, dränering, krossning och transporter åt företag, kommun och privatpersoner. Vår målsättning är att vara kundens bästa samarbetspartner.

 

Våra kunder finns inte bara i trakterna kring Örnsköldsvik, utan vi utför även entreprenadarbeten i till exempel Stockholm, Sundsvall, Östersund, Kiruna, Skellefteå och Vilhelmina.

 

En säker maskinpark

Vår effektiva och moderna maskinpark är utrustad efter branschens säkerhetskrav. Flertalet av våra markentreprenadmaskiner är försedda med den senaste tekniken och har hög miljöklassning. Ta en titt på vår maskinpark här.

 

Schaktning och transporter

Vi schaktar och transporterar de mesta som till exempel grus, betong och sten. Vid bergsschaktning har vi möjlighet att krossa stenen på plats för att undvika allt för tunga transporter. Samma teknik är möjlig även vid betongkrossning på byggarbetsplatser. På så vis är vi skonsamma mot miljön, eftersom antalet transporter minskar.

 

Grävning och dränering

Vi gräver och dränerar bland annat diken, husgrunder, tomtplanering och hela infrastrukturer. Vi har olika sorters grävmaskiner för att komma åt i alla sorters utrymmen.

 

Vi sätter alltid säkerheten i första rummet
Inför varje entreprenad i gör vi en riskbedömning av eventuella arbetsrisker. Vi arbetar också aktivt med att förbättra säkerheten genom att ha höga krav på underleverantörer, kunder och oss själva.

 

Referenser

Vi har under åren utfört en rad olika projekt, vi har sparat några av dessa i vårt refrernsgalleri som ni hittar här.

Norrböle Sten & Kross

Galgbacksvägen 8 
891 50 Örnsköldsvik
Visa på karta

Vägersta 109 (verkstad)
Visa på karta

Kontakt

0660-16633
marina@nskovik.se

Direktkontakt

Ekonomi 070 284 99 95
Maskin 070 205 66 36
Jobb 070 695 02 05


 


© 2022 NSK AB
Information om cookies