Hyr Limousine för en kväll

 

Vissa tillfällen är speciella och de vill man självklart göra extra minnesvärda. De kan till exempel vara bröllop, svensexa, möhippa, födelsedag, examen, ett kundevenemang eller ett event, en viktig högtidsdag eller en annorlunda tillställning. Vi på Norrböle Sten & Kross erbjuder minnesvärda och exklusiva resor med limousine.

 

Limousine till bröllop

Bröllopsdagen är kanske den mest minnesvärda dagen i ditt liv. Åk en sagolik färd med limousine mellan hemmet, kyrkan och festlokalen! Eller varför inte organisera limousinetransport även för släkt och vänner?

 

Konferens och event

Överraska personal, kunder och gäster med en lyxig limousinetransport till och från konferens och företagsevent. Det ger ett exklusivt intryck!


Svensexa och möhippa

Planerar du den perfekta svensexan/möhippan där ni kan svira hela natten? Låt vår limousine vara transport för hela sällskapet

 

Hyr limousine för en kväll

Vill du göra kvällen magisk med en pampig entré eller bara glida runt med kompisar i stil? Att hyra en limousine förgyller kvällen.

 

Våra limousiner

Våra limousiner är omkring nio meter långa och har plats för 8 personer. Det är komfortabla bilar med digital underhållning.

 

 

Boka Limousine

 

Skicka en bokningsförfrågan och få ett prisförslag efter era önskemål om uppdraget!

Detta är ej bindande, utan ett kostnadsförslag och helt gratis. Bokning är giltig först när vi godkänt er förfrågan. 

 

070 550 04 95
 Wilma@nskovik.se

 

 

Namn
Telefon
E-post
Önskat datum
Önskad tid
Från adress
Till adress
Övrig information

Norrböle Sten & Kross AB  

Hitta till oss 

Kontor:
Galgbacksvägen 8
891 50 Örnsköldsvik 
Visa på karta
Verkstad:
Vägersta 109 
Visa på karta

Söker du maskin? Kontakta: