Hyr Limousine för en kväll

 

Vissa tillfällen är speciella och de vill man självklart göra extra minnesvärda. De kan till exempel vara bröllop, svensexa, möhippa, födelsedag, examen, ett kundevenemang eller ett event, en viktig högtidsdag eller en annorlunda tillställning. Vi på Norrböle Sten & Kross erbjuder minnesvärda och exklusiva resor med limousine.

 

Limousine till bröllop

Bröllopsdagen är kanske den mest minnesvärda dagen i ditt liv. Åk en sagolik färd med limousine mellan hemmet, kyrkan och festlokalen! Eller varför inte organisera limousinetransport även för släkt och vänner?

 

Konferens och event

Överraska personal, kunder och gäster med en lyxig limousinetransport till och från konferens och företagsevent. Det ger ett exklusivt intryck!


Svensexa och möhippa

Planerar du den perfekta svensexan/möhippan där ni kan svira hela natten? Låt vår limousine vara transport för hela sällskapet

 

Hyr limousine för en kväll

Vill du göra kvällen magisk med en pampig entré eller bara glida runt med kompisar i stil? Att hyra en limousine förgyller kvällen.

 

Våra limousiner

Våra limousiner är omkring nio meter långa och har plats för 8 personer. Det är komfortabla bilar med digital underhållning.

 

Priser för att hyra limousine

Priset för att hyra en limousine i Örnsköldsvik är 1 500 kr/timme.
Utanför Örnsköldsvik offereras fast pris.

 

Boka Limousine

 

Skicka en bokningsförfrågan och få ett prisförslag efter era önskemål om uppdraget! Detta är ej bindande, utan ett kostnadsförslag och helt gratis!

 

070 550 04 95
marina@nskovik.se

 

Namn
Telefon
E-post
Önskat datum
Önskad tid
Från adress
Till adress
Övrig information

Norrböle Sten & Kross

Galgbacksvägen 8 
891 50 Örnsköldsvik
Visa på karta

Vägersta 109 (verkstad)
Visa på karta

Kontakt

0660-16633
marina@nskovik.se

Direktkontakt

Ekonomi 070 284 99 95
Maskin 070 205 66 36
Jobb 070 695 02 05


 


© 2021 NSK AB
Information om cookies